sunnuntai 5. elokuuta 2012

Marenkivoikreemi


Marenkivoikreemi sveitsinmarengista

Tämä on aika taivaallisen hyvää :)
300g voita
200g sokeria
100g valkuaisia

Laita sokeri ja valkuaiset kuumuutta kestävään astiaan. Laita astia kattilan päälle vesihauteeseen ja sekoittele niin kauan että sokeri on täysin sulanut. Siirrä yleiskoneeseen ja vatkaa kunnes marenki on täysin huoneenlämpöistä. Valmis marenki on kiiltävää ja tasaista. Vaihda koneeseen lapavatkain ja lisää paloiteltu huoneenlämpöinen voi. Sekoita kunnes kreemi on tasaista. Jos kreemin laittaa jääkaappiin välissä on se vaahdotettava uudelleen ennen käyttöä. Valmiin kreemin voi myös pakastaa myöhempää käyttöä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti